Horonevi’nden mama yardımı

mama-yardim

Horonevi Derneği üyeleri, sahipsiz kedi ve köpeklere mama yardımı yaptı. Aclan Sezer Genç, Rüştü Yavuz ve hayvansever aktivist Gültekin Yıldırım’ın girişimiyle yürütülen yardımda Horonevi’nden Aclan Sezer Genç, Rüştü Yavuz, Yaşar Düşmez, Serkan Yıldırım, Şeniz Pamuk, Yeliz Çebi, Sare Altuntaş, Oğuz Paşalı, Güneş Aktüs, Deniz Selimoğlu, Esra Belli ve Zeynep Keçik’in katılımıyla alınan kedi ve köpek mamaları 16 Aralık Cuma günü Kırıklareli’ndeki özel hayvan barınağına teslim edildi.

15 torba mama paketlni Aclan Sezer Genç, Rüştü Yavuz ve Yaşar Düşmez 250 km yol katederek Kırıklareli’nde hayvansever Numan Çağatay’a ulaştırdı. Numan Çağatay, kendi çabasıyla kısıtlı imkanlarla oluşturduğu mekanda 30 kedi ile 20 köpeğe bakıyor.

Sahipsiz sokak hayvanlarına yardım amacıyla girişimde bulunduklarını belirten Horonevi Derneği Başkanı Aclan Sezer Genç, “Bir kere yardım yapmak sorunu çözmüyor, önemli olan sürekli ve düzenli katkıda bulunmak, kendini sahipsiz hayvanlara adayan Numan Çağatay’a destek olmak gerekir” dedi.